YERICO Creative Commons License 2000.07.23 0 0 152
>A ruszki meg tényleges nagy háborúra készült mindig is. Amúgy azt tudod, hogy a boszniai >háború során a szerbek még egy kis ideig kitartanak, akkor nem lett volna mivel bombázni >őket, mert az egész tartalékot kis híján elszórták?

Szia MAZ!

Ugy latom, nem sokan olvassak kozuletek a Haditechnika c. ujsagot. Szerintem eleg sok erdekes adat kiderul belole. Pl az, hogy az oroszok az afganisztani haboruban, mikor meg a regi rendszer volt, es iszonyatosan nyomtak a hadsereget, egyszerre csak kifogytak a bombakbol!!!
Kenytelenek voltak az 1943!!!!!!-bol visszamaradt bombakra felhegeszteni azokat a "fuleket", amikkel fel lehetett oket fuggeszteni a mai gepekre, es igy maradt bombajuk. Eszerint egy kis helyi haboruban elszortak legalabb 40 evi termelesuket. Ez lenne az a hatalmas totalis haborura keszulodes?

Azt hiszem, ezzel meg is cafoltalak.

A szambeli foleny meg legtobbszor sz@rt sem er, mar elnezest a kifejezesert. Hiaba az oroszok szambeli folenye, kb 2:1-hez. Az egesz hierarchiajuk olyan elvre epul, ami sokkal inkabb az amik oldalara billenti a merleg nyelvet. Az oroszoknal nincs legi felderites, az elkeszult gepek legtobbje folyamatos alkatreszhiany miatt uzemkeptelen.
Az orosz legiero jelenleg csak selejtezni kepes, es kannibalizmussal tartja fenn az egyre kevesebb repulojet. Evrol-ervre nem kapnak uj repulogepeket, mert a gyaraknak nincs mivel fizetni, kemeny valutaert viszont adjak el a hasznalt gepeket a del-amerikai es arab allamoknak.

Ilyen allapotban nem igazan hiszem, hogy egyenlo esellyel venne fel a kuzdelmet egymassal az ameriaki es az orosz hadsereg.

Meg egy jellemzo adat. Az atomtengeralattjarok a kikotoben is igenylik a reaktorok huteset. 3 evvel ezelott az aramszolgaltato ugy dontott, hogy nem turi tovabb a flotta adossagatt, es lekapcsolta az aramot a kikotoben. A reaktorok persze kezdtek tulmelegedni, mivel kulon szivattyu mukodtette az reaktorokat huto viz keringeset, ami arammal mukodott. Mivel meggyoztek az aramosokat, hogy egy felrobbant reaktor nem tenne jot a kikoto egeszsegenek, inkabb visszakapcsoltak az aramot. No comment.

Előzmény: Maz (127)