Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2000.07.28 0 0 263
O.K., már megint félreértettem. Metakommunikáció nélkül nehéz. Egyébként néha attól tartok, valami érzékenylelkű vadállatnak néz itt mindenki.
Hallottam, hogy be akarják tiltani a Napstert, de nem egészen értem. Poloskát is irtanak, aztán mégis, csak egyre több lesz. Ez nem értékítélet akart lenni, de megsemmisíteni aligha tudják. Mert a nagy szevereket betilthatják, esetleg magát a Napstert, mint céget, is szétverhetik (rename), de az mp3-csere ettől még nem fog megszűnni. Lelassulhat, mert egy segédezközt kilőnek, jó.
Ám a kreatív emberek mindig találnak megoldást arra, ami őket érdekli. Pl. egy-egy sima ftp szerver, ahonnan a levelezési litstára feliratkozott emberkék letölthetnek bizonyos SZÖVEGfile-okat. Pl. az induljonabanzai.doc, úgy 6-8 mega, khm, khm, ... persze át kéne nevezni, de ez nem olyan nagy tragédia. Láttam már hasonlót. Ott is elég nehéz a ritka zenéket megszerezni. Talán egy valamivel rendezettebb, ellenőrzött linkekkel, esetleg a nagygépen másolattal, ha éppen nem alérhető a meghirdető gép-ilyen szoláltató lenne az igazi. Most talán lesz, nem is biztos, hogy ez olyan rossz hír, egyenlőre persze az.
Előzmény: GroundZero (262)