testa Creative Commons License 2000.08.30 0 0 210
Sziasztok!

Kicsit le vagyok maradva, de végre megtaláltam a Punto II topicot, majd' végigolvastam, de előre is bocs az esetleges redundanciáért.

1. Érdekelne a Fiat Sporting Club.
2. Nekem egy 3 hónapos PuntoII-m van. Alapjában meg vagyok vele elégedve, mert az 1.2 kis motorhoz szerintem tökéletesen illik a rövid áttételezésű 6 seb. váltó, és a futómű az képzeletet felülmúló kanyarsebességeket enged. (Azért csak óvatosan! ;) )
Tényleg nem akarom lehúzni, csak a tényeket osztom meg Veletek.

DE!! Kb. egy hónapja a bal kanyarokban, ill. a ferde parkolásoknál benzinszagot éreztem, ami különös, mert a gyár állítólag nagyon figyelt tervezéskor a környezetvédelemre. Sajnos a tankom vmi furcsa oknál fogva (nem lett felütve, az látszott volna és emlékeznék is rá) folyt, méghozzá a tetején a műanyag benzincső volt törött. Kicsit frusztrál, hogy egy vadonat új, majd' 3 milliós autó ilyet produkál.
A fékezés hátramenetben megszégyenítő hangot ad.
A szivargyújtó első perctől nem működöt (nem dohányzom így nem is igen érdekel, csak fáj)
Az első optikai egység (ahogy a gyár nevezi) burája az első nedves időben erősen bepárásodott, de ki is száradt, csak nem tudom ősszel mit fog produkálni.
Egyébként a max. sebesség a katalógus alapján egyenes úton 170 körüli, tényleg nem megy többet, de nem is szükséges, mert a Suzukis (tisztelet a kivételnek) úgy is kijön eléd, hiszen ez csak egy Punto - gondolja, pedig nem kell erőlködnöm, hogy a végsebességet elérje.

Kérdés: (ha vki tud segítsen)

Mikor is fog mégjobban menni? Bejáratás utáni folytás egyáltalán van bennük? Meddig?
A vezető üléshez könyöktámaszt keresnék, de sehol semmi.
Színrefújt visszapillantó tükröket a Sportinghoz legjobb tudomásom szerint nem lehetett rendelni, így küszködöm vele, de 20e alatt nem akarják elvállalni a 2db-ot. Láttam vmiféle színes fóliával bevontat, minden érdekelne.

Köszi,
Üdv: Testa

Előzmény: Sporting (135)