yodamastah Creative Commons License 2000.09.30 0 0 1070
Miamano!

Kicsit felve valaszolok, mert Monty batyo mellett nehez okosnak lenni :) Nem azert mintha kotozkodo lenne, csak tulzottan vagja a temat, en meg tulzottan szeretnem vagni a temat :))

Szoval az 5 nap alatt 3kg fogyasrol. En most nyomtam egy 3-4 hetes fogyasztas, mivel a nyaron 1-2x elengedtem magam es vissza kellett pakolnom magam 10% ala. Namost mikor atalltam kaloriadeficitbe, es kezdtem a szenhidratok eros megvalogatasat, azonnal lement par nap alatt 2-3kg. De sajnos ez tobbnyire viz, es glikogen. Heti .5 - .7kg a max amit zsirbol lehet fogyni (altalanossagban nezve). Bar el tudom kepzelni hogy egy olyan sportolo mint Monty, a napi 3-4 oras bicajozassal tobbet tud :)

Szoval amiert a gyumolcskura elott nem fogytal talan: Nem jol belott dieta (tul sokat ettel, vagy tul keveset, de inkabb az elobbi).

Ha latvanyosan ment le zsir akkor nincs mit magyarazni itt... :) De ha csak kilok mentek le az nem sokat er. Az is lehet hogy A sok gyumolcs jo kis tisztitokurakent mukodott, es jo sok bor alatt foloslegesen visszatartott viztol megszabadultal.

Egy tapasztalt zsirgyilkos mar a kritikus terleteken levo zsirmennyiseg osszecsipesebol megmondja hogy most jo iranyban halad e. Meg borredot se kell merni. Fogd meg a zsirt magadon ahol a legtobb van, es ha hetrol hetre kevesebb akkor oke. Ha nem , akkor nem oke :)

Monty!
Szoval visszaveszek amennyire lehet. Inkabb varok meg par evet, aztan mikor mar tenyleg tapasztaltabb leszek, akkor nyitom nagyra a pofamat, es adok tanacsokat :)

Előzmény: Miamanó (1069)