904Zsó Creative Commons License 2000.11.21 0 0 915
Kedves Lollesz!

A ruhát én otthon a gyerekszobámban vettem fel, és a legjobb barátnőm meg az anyukám segített az öltözködésben, mert ugyan nem volt egy túl bonyolult ruhám, de egyedül nem boldogultam volna vele.
Nekem mondjuk szerencsém volt, mert ahol a vacsora volt,(egy vadászház) ott az emeleten volt pár szoba és az egyiket kinyitották, így ott öltöztem át.
Ami pedig a szállást illeti:
Lehet, hogy nagyon csúnyán hangzik majd amit írok, ezért előre is bocsi, de:
Nálunk is én csináltam abból gondot, hogy jaj szegény vendégek hol fognak aludni. Nálunk még emeletes ágy lehetőség sem volt, mert Pünkösdkor még javában tartott a tanítás, így nem adták ki a helyi kollégiumot. Mondom, teljesen agyonaggódtam a dolgot, mire az anyósom végre megadta a megfelelő választ kételyeimre. Szerinte a vendégek nem aludni jönnek, hanem mulatni, és a végén (saját tapasztalat több esküvő végiglátogatása után) úgyis mindenki igyekszik haza. Persze most lehetne ellenkezni azzal, hogy de messziről jönnek a vendégek. Igen, nálunk is voltak, akik az Alföld kellős közepére Zalaegerszegről jöttek, (persze azért volt lehetőség a szülőknél pár ember elszállásolására), mégsem voltak hajlandók ottmaradni alvás céljából, inkább elindultak haza. Így aztán nemhogy a pót ágyakra nem volt szükség, még vendég is össze-vissza két fő maradt, akik elfértek az anyósoméknál, így mi az én szüleimnél a megszokott kényelemben pihizhettünk eddigi életünk legjobban sikerült napja és egész éjszakája után.
Ami pedig az iskolai esküvőket illeti, én voltam pár ilyenen, volt, ahol az ebédlőben, volt ahol az aulában (nekem ez tetszett jobban) tartották a vacsorát, és nagyon jó volt. Csak kicsit többet kell költeni a díszítésre, de ez még mindíg jóval kevesebb mint 200.000.-Ft.

Bocsi a hosszúságért!

Szia: Zsó

Előzmény: Lollesz (913)