testa Creative Commons License 2000.11.27 0 0 250
Szia Nogo!

Én egy fél évvel ezelőtt ugyanebben a cipőben jártam, sokáig hezitáltam, melyik lenne a jobb, az újnál döntöttem, nem bántam meg. A döntést mindenképpen neked kell meghoznod, de a tapasztalataimat megosztom veled, hátha segít.
Előre közlöm, nem áll szándékomban egyetlen Punto I tulajdonost sem lehúzni, ugyanis az a kisautó igazán jó (fél évig volt egy nálam kölcsönben), de
1. Ha nem kp.-re veszed, szinte elenyésző a kettő közti havi részlet.
2. Ezért a pénzért egy igen jó minőségű, környezetbarát, magasabb műszaki színvonalat képviselő kisautót kapsz (pl.: Polielliptikus reflektorok, SolarPlus hőszigetelő ablakok, EURO NCAP 4 csillagos törésteszt) bár ezt az utóbbit soha ne tapasztald meg, a többit (www.fiat.hu-Punto-Felszereltség) rengeteg pakolórekesszel (ami az előd szerintem legnagyobb hiányossága volt)
3. Attól függően, hogy mennyi időre tervezed a birtoklását az értékvesztése fontos a majdani eladhatóság szempontjából. Minden újabb modell megjelenése erősen avultatja az előzőt.
4. Amint említetted (99 végt tervezel) még szinte garanciálisak, egyébként is minden "gyermekbetegséget" kijavítanak a gari alatt.
5. Egyébként, ha 1.8-1.9-et egyébként is szánnál rá, miért nem ugrasz bele egy 0 km-es vadi újba, amit születése óta ismersz, és kb. 100-200-zal több?

Remélem vmenyitt tudtam segíteni,

Üdv,
Testa