Höri Creative Commons License 2001.01.04 0 0 961
Szia cory!
Igen, valami ilyesmi, bar nem farmerben, és asszem azert szulokkel. Azt talaltuk ki, hogy legyen egy ebed az eskuvo utan a rokonsagnak, meg akiket a szulok miatt kotelezo meghivni (a rokonokkal a csaladunk alig tartja a kapcsolatot, de azert sertodes lenne, ha nem csinalnank nekik valamit, na es a szuleim barati kore, akiket altalaban nem kedvelek, de persze nekik is kell a "bemutato" ).
Mivel parom budapesti, en meg "videki lyany" :-) vagyok (idezet paromtol, bar csak 30 km Budapesttol a falu, ahol a szuleim laknak), ezert a nem kedvelt, ebedre meghivott vendegsereg haza is tud nyugodtan ebed utan menni...:-)))
Az esti hazibuli pedig csak a baratoknak szolna, de mivel a szuleim nagyon fiatalok, es imadnak bulizni is, ezert ok biztos jonni akarnak es hajnalig ropni fogjak...:-)) Parom anyukaja se hagyja majd ki, o mar idos, ugyhogy neki majd valami szallasrol vagy hazajutasrol is gondoskodni kell.
Cory, azt megmondanad, hogy nektek hogy es hol sikerult ezt a hazibulis dolgot megejteni? Kibereltetek egy helyiseget? Ti vettetek a kajat vagy azt a vendegek hoztak? Es a zenet hogy oldottatok meg?

Igazabol nekem eddig egyaltalan nem jartak ilyen gondolatok a fejemben, de eppen egy hete, lassan 2,5 ev egyuttlakas utan, a parom meglepett egy gyuruvel es feltette a NAGY KERDEST is, amire IGEN volt a valasz reszemrol :-), azzal tetozte az amulatomat, hogy megkerdezte, mi lenne, ha szeptemberben lenne a nagy nap?
Hat ezert kezdtem el gondolkodni azon, hogy akkor melyik hetvegen legyen es hogyan is lehet megszervezni egy ilyen hazibulis dolgot?

Nyugtassatok meg, ugye nem tul korai mar most, januarban ilyesmiken gondolkodni?

Höri

Előzmény: cory (960)