vikilány Creative Commons License 2001.01.17 0 0 997
Hááááát vannak ettől jóval nagyobb szoknyák is:))Amennyire én láttam ez az abroncsos szoknyák közül még aránylag a kisebb kategóriába tartozik.

Kesztyűből három méret közül lehet választani, ami a képen van, az a legkisebb, aztán van az alkaros, és a leghosszabb, ami a könyöködet is takarja. Ebből lehet választani, azt hiszem én a képen látható kicsi mellett döntök. Ha jól tudom, a ceremóniára eleve le kell venni, hogy a gyűrű felhúzásánál ne legyen gond. Szerintem ez az egész kesztyű téma, csak a show kedvéért van, meg a fényképezéshez. Illetve vannak olyan kesztyűk, amik szabadon hagyják az ujjakat, így nem takarja a gyűrűt, akinek tetszik felvehet akár olyat is. Hasonló a helyzet a stólával. Én külföldi magazinokban nagyon sok stólás ruhát láttam, és itt a Bride szalonban minden ruhához rendelnek is, ha kell (8 hónap a szállítás), de kb annyi értelme van, mint a kesztyűnek, csak mivel nagyobb, tényleg nem tudsz vele mit kezdeni, és mindig figyelni kell, hogy le ne csússzon a karodról.
Ne félj attól, hogy a vőlegény rálép a szoknya szélére. A méretreigazításnál úgy hajtják fel az alját, hogy még a bevonulásnál sem kell megemelni, éppen csakhogy leér a földig. Az uszály veszélyes egyedül, de az meg a hátad mögött van.

Ja, és fontos a pozitív hozzáállás. Semmi nem fog történni!! Nem esik hasra a vőlegény, nem ejted el a csokrot, nem fogsz megbotlani.
Én is látok rémeket néha, de állítólag úgy kell csinálni, hogy többször lejátsszod magadban az egész ceremóniát, persze úgy, hogy minden tökéletesen sikerül, és akkor nem lehet baj.

Előzmény: Maminti (996)