Sumo Creative Commons License 2001.01.25 0 0 1056
na fiuklanyok. most sajnalom, de kenytelen vagyok egy nagyonnagyot offolni. akit nem erdekel, vagy kedveli a matavot, annak pgup/pgdn.

szoval. gondolom mindenki hallott mar a matav 2001es tarifairol. az viszont valoszinu, hogy arrol mar kevesebben tudnak, hogyan is nez ki valojaban ez a "csak" 3.18% emeles. leginkabb ugy, hogy juniustol megszunik a 150ftos kedvezmeny es a mindenkinek csomag (4000ft atalany), emellett eltunik az ejszakai tarifasav, egyetlen kedvezmenyes sav lesz, 18-07ig, ezalatt percenkent 3.75ft bruttot kell kicsengetni. tobben mar raszamoltak: ha eddig a mindenkinek csomagot hasznalva netezett naponta kb 8 orat, havonta 25 napot, akkor ha ezen nem valtoztat, ez 93 ezer forintnyi telefonszamlat fog neki jelenteni.

nos. tortent par topic ezzel kapcsolatban itt az indexen. az egyiknek hatasara irtam egy levelet, amit el fogok kuldeni egy halom helyre. ehhez szeretnem kerni a kozremukodeseteket. aki hozzajarul ahhoz, hogy a nevet/nickjet es a mailcimet a level vegere tegyem, mint "alairast", az irjon nekem (inkabb mailban, ne terheljuk a topicot tovabbi offokkal).
a halom hely, ahova elkuldom, magaban foglalja az informatikai kormanybiztost, nehany parlamenti kepviselot, es a legnagyobb internetes portalokat, napilapokat, teveadokat. az ezeknek kuldendo levelben termeszetesen benne lesz, hogy adasban/nyilvanossag elott a mailcimeket NEM jelenithetik meg, csak a nicket/nevet, vagy az alairok szamat.

koszi, hogy elolvastatok