Gretidi Creative Commons License 2001.01.25 0 0 1137
Nem olyan nehez az. En amig otthon laktam, ilyeneket ettem, aztan amikor a parom szuleinel laktunk, akkor meg rosszabb volt, mert bar ok ugymond "reformkonyhason" foznek, de tele volt (van) a hutojuk zsiros sajtokkal, sutikkel, mindefele edesseggel. Akkor sikerult elhiznom. :( Persze ez nem az o hibajuk, nem azert mondom, csak jelezni szeretnem: reformkonyha es reformkonyha kozott is van kulonbseg.

Szoval miota elkoltoztunk onnan, es en fozok, azota sikerult teljesen leszokonom a disznohusrol, az ilyenek, hogy porkolt, szerintem mar meg sem birnam enni, annyira zsirosnak tunik. Elkezdeni nehez, az igen, es ravenni masokat, hogy ugyan ne kelljen mar kulon fozni (nekem ez spec. nem ment, mi csak ketten vagyunk, megis ketfelet kell foznom :( ) es az elso falat is nagyon nehez. De aztan rajossz: ez nagyon finom, amellett hogy egszseges!

Es ez utobbi tud nagyon sokat segiteni. Hogy jo az a zsiros kaja izileg, de hogy teljesen tonkreteszi a belso szerveket, az is biztos.

Szoval probalkozni kell sokfele recepttel, nagyon jo konyvek vannak meg a neten is lehet rengeteg hasznos infot talalni, es eljutni az elso megevesig. :) Aztan megy mar minden mint a karikacsapas. :)

Amugy fura, hogy Te ezt talalod neheznek, en meg pont a mozgast. :) Mer' ugye enni mindenkepp kell, de olyan kifogasokat lehet talalni, hogy miert nem tornaztam pl.! :(

Hat igen... Eros elhatarozas kell gondolom.

Előzmény: Ágibági (1136)