Gretidi Creative Commons License 2001.01.25 0 0 1142
Komolyabbra forditva a szot, szerintem nem kell nagy dolgokra gondolni. En pl. imadom a soskat, a paradicsomlevest, keves cukorral kell ezeket elkesziteni, picit fura lesz az izuk, de ugyis naggggyon finomak. :)

Mivel nekem keves idom van fozocskezni, nem szoktam bonyolult kajakat csinalni, ugyhogy tapasztalat alapjan ajanlani tudom a jobb hijan gombaporkoltnek nevezett etket, hamar kesz van es en ebben szerettem meg a gombat. :) Mondom, nem nagy kunszt, megpiritom a hagymat egy kiskanal olajban, hozzaadom a gombat, megparolom oket, megfuszererezem (kedv szerint), fozok hozza rizst es kesz is. :) Hiaba, nem vagyok 1 mesterszakacs. :)

Ha Nektek is van vmi jo, szerintem osszatok meg, ez egyaltalan nem "off-topik". :))

Előzmény: Ágibági (1138)