Gretidi
2001.01.25
|
|
0 0
1142
|
Komolyabbra forditva a szot, szerintem nem kell nagy dolgokra gondolni. En pl. imadom a soskat, a paradicsomlevest, keves cukorral kell ezeket elkesziteni, picit fura lesz az izuk, de ugyis naggggyon finomak. :)
Mivel nekem keves idom van fozocskezni, nem szoktam bonyolult kajakat csinalni, ugyhogy tapasztalat alapjan ajanlani tudom a jobb hijan gombaporkoltnek nevezett etket, hamar kesz van es en ebben szerettem meg a gombat. :) Mondom, nem nagy kunszt, megpiritom a hagymat egy kiskanal olajban, hozzaadom a gombat, megparolom oket, megfuszererezem (kedv szerint), fozok hozza rizst es kesz is. :) Hiaba, nem vagyok 1 mesterszakacs. :)
Ha Nektek is van vmi jo, szerintem osszatok meg, ez egyaltalan nem "off-topik". :))
|
Előzmény: Ágibági (1138)
|
|