Höri Creative Commons License 2001.01.28 0 0 1070
Szia Gbern!
Koszi. :-) A diszites himzett, olyan atlatszo kis valamik vannak rahimezve. Nem gyongy, hanem nem tudom micsoda. Hosszukas hengerek voltak kozepen lyukkal es azon keresztul vannak ezek a kis izek a ruhara varrva. Bocsi, ha nagyon homalyos, de nem tudom jobban megfogalmazni. :-(
A kiallitason nagyon vegyes volt a hozzaallas. Volt olyan szalon, ahol egymast oltek az emberek, nem volt katalogus, hanem mindenki leakasztotta azt a ruhat a fogasrol, ami neki tetszett, aztan tulekedes, lokdosodes stb. Igaz, nem ez volt az altalanos, a legtobb kiallito ugy mukodott, hogy katalogusbol kineztem a ruhat, kaptam egy cetlit egy szammal, azzal bementem egy oltozobe, es a cetli alapjan hoztak a ruhat.
Ennel a szalonnal kevesebben voltak, egyszerre max. 3-4 ember, nagy volt az oltozo, cipot le kellett venni, es hagytak, hogy sokaig bizonytalankodjak. :-) Sot, segitsegkepp a donteshez fevehettem probakepp egy mider-t (fu"zo"), tobb, kulonbozo meretu abroncs-alsoszoknyat, es mivel nem tudtam, hogy kiralykisasszonyos (nagyon diszest, nagy uszallyal) vagy ilyen egyszerubbet valasszak, ezert egymas utan ezt is, azt is megprobaltam, nem surgettek, mentem vagy ot kort a tukor elott, hagytak, hogy a parommal is egyezkedjek, ja es nem volt baj, hogy ketszer is visszamentem. :-) Osszesen 4 kiallitonal probaltam meg 8 ruhat, de itt voltak a legkeszsegesebbek, es itt volt a legnagyobb az oltozo. Es hat ez a ruha nyert. :-)
A kiallitas alatt a ruha kolcsonzesi dija 90eFt, azt mondtak, utana 110eFt lesz (ebben annyira nem hiszek, de a foglalo 2. reszet februarban kell bevinnem, akkor majd rakerdezek).
Szia,
Höri

Előzmény: gbern (1069)