Höri Creative Commons License 2001.01.29 0 0 1076
A fejdíszeket nem tudom, lehet-e kölcsönözni vagy meg kell venni, a kiallitason voltak ugyan arusitok, de a paromnak elege lett a kozel ot oras probalgatasbol-nezelodesbol, ezert erre mar nem maradt idom. :-)
A ruhak melle minden szalonnal oda volt irva, hogy milyen meretben van naluk. Altalanosan a 36-38-40-es meret volt a legelterjedtebb, de volt, amibol csak 36-os volt, es volt olyan, amibol 38/40-es. Ettol eltero meretu menyasszonyoknak nehany helyen nehez dolguk volt. (Az egyik lany panaszkodott, hogy o 42-es, es tobb kivalasztott ruha nem volt a mereteben.) Az EddyK. honlapon lattam minden ruhanal, hogy milyen meretben gyartjak, ugyhogy a hazai kinalat szerintem csak attol fugg, hogy melyik szalon melyiket hozza be az orszagba. Szerintem biztosan lehet egyezkedni a szalonokkal, hogy szerezzek be, ha veletlenul nincs a meretedben. (Ez maganvelemeny. :-) )
Ja, es mielott valaki felreertene, nekem semmifele erdekeltsegem nincs egyik szalonnal se, sot a ruhakkal kapcsolatban se, csak nekem ezek a ruhak tetszettek a legjobban. :-)
Höri
Előzmény: gbern (1073)