vikilány Creative Commons License 2001.01.29 0 0 1080
Sziasztok!

Höri, a ruhád gyönyörű és nem is olyan egyszerű, szerintem inkább átmenet az egyszerű és a királynős között. A felsőrésze levehető?? Örülök, hogy segített a harisnyás tanácsom. Nagyon szerencsés vagy, hogy a párod bírta az öt órás nézelődést, az enyém már félóra után elkezdte volna a nyavalygást.
A külföldről behozatott ruhákkal kapcsolatban én azt hallottam, hogy legalább 7-8 hónap míg ideér, szóval ezzel kell számolni.

Én is kinn voltam a kiállításon, de nekem annyira nem jött be. Cipőt szerettem volna venni, de csak az Ananász szalonnál volt, ahol persze elég nagy volt a tolongás, meg az áraik is el vannak szállva. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nem akarok 15ezret kiadni egy cipőért, ami csak egyszer lesz rajtam, és amúgy is eltakarja a ruha.
Utazási irodákból sem volt nagy választék, azt hiszem összesen ketten voltak kinn, főleg egzotikus utakkal. Azt mi meg most hanyagolnánk.
Ja, és szerintem alkalmi ruhákból sem volt nagy választék, illetve láttunk egyet, de egy örömanyai ruha kb. 80ezerbe került. Kössz. Viszont ruhaszalonok közül szinte mindenki kinn volt, Höri te szerencsés vagy, hogy adtak rád miedert, mert én eléggé szörnyülködtem a sok kibelógó melltartótól, meg persze a sütis-csoki-kólás kezekkel összefogdosott ruháktól. Én azért örülök, hogy nyugodt körülmények között tudtam kiválasztani a ruhámat.
Ami a fejdíszeket illeti, nekem meg kellett vennem. Most otthon van és ide-oda pakolgatom minden másnap, nehogy gyűrődjön, porosodjon stb., és még mindig nem találtam meg a tökéletes helyet:))

Kérdés: van köztetek valaki, aki összeállítja a zenét a szertartásra?? Az esküvő könyvben van egy-két ajánlás, de pl. a kivonuláshoz és a gratulációhoz még nem találtam semmit. Van valami ötletetek komoly zene kategóriában??