Estee Creative Commons License 2001.01.29 0 0 1154
Kobzoska, sajna nekem a kiprobalt vagy 5 fele mesterseges edesitoszer kozul egy sem izlett... Vagyis elviselhetoek voltak, de ugy erzem, ha mar itt sanyargatom :) magam, akkor legyen egy kis elvezet is... Ami jelen esetben a cukor el nem hagyasa lenne... (Irigyellek, hogy neked izlik a Polisett is...)

Lappantyú, este mar nem szeretnek enni igazan tartalmasat, de lehetoleg semmit sem. 4.30-ig dolgozom, addig nem is szoktam megehezni, hanem olyan 9-10 ora korul, amikor mar tenyleg nagyon nem kene enni. (Majd, ha karcsu es szep leszek :))), neha megengedem magamnak.) Fozni nem tudok, nem is szeretek, zsirt eletemben nem hasznaltam :) A zoldseget parolva nagyon nem szeretem, a salatakat viszont imadom. Tulkepp nem a mostani etrendemmel van baj, hanem az erdekelt, hogy masok mit esznek, ha napi otszor teszik ezt... Mert tudom, hogy nagyon jo, ha sokszor keveset, de nekem egyelore igy nem megy. Tudod, mi hianyzik? A kenyer... Ugy egy oraja meg is ettem ket szelet puffasztott rizses akarmit, nagyon jol esett :) Azzal vigasztalom magam, ez nem volt sok kaloria... Talan tul gyorsan szeretnek eredmenyt, nyilvan nem igy kellene, de azert erzem, hogy egy het alatt is sokat valtoztam, mind kulsore, mind hozzaallasilag. Szoval igazabol a berogzott dolgok hianyoznak nekem... Ha a szervezetemre figyelnek, talan most is zabalnek :) Vagy az nem onnan jon? :))) Nem is tudom... Mindenesetre meg birom, csak neha nem. De a cukor miatt senki nem dorgalt meg, szoval egy kicsit jobban erzem magam. Kesobb, mondjuk egy het mulva, talan mar eljutok oda, hogy hajlando leszek kora este egy-egy szelet ketszersultet megenni pulykasonkaval es zoldseggel. Most meg ugy ereznem, ezert nem halad ugy a fogyas, ahogy en szeretnem. Biztos butasag :)

Monty, ugy erzem, hogy a reggeli szobabicaj keves lenne. Szeretnem azt erezni, hogy igenis teszek az alakom javulasaert, mert amugy csak a tekergetessel nem lennek ebben olyan biztos - pulzuskontroll ide vagy oda :) Este az a fel ora nem olyan kemeny, ezert is szeretnek valami mast. De nem szeretnek ido elott kiegni, ezert sem tervezem minden estere azt az 50 perc tornat... Ez olyan, mintha reggelente futnek es heti 3x lejarnek valahova mondjuk aerobicra. Legalabbis nekem :) Fruktozt barmelyik gyogyszertarban kaphatsz, de tenyleg draga. Ha van cukorbeteg ismerosod, akinek nem kell fruktoz, akkor az o reven ingyen (azt hiszem) kaphatsz. A mezhez nem ragaszkodom, csak kerestem a megoldast a cukor helyett...

Koszi mindharmotoknak a valaszt!

Előzmény: Monty (1153)