Lappantyú Creative Commons License 2001.01.29 0 0 1155
Hát, én nagyon szívesen leírom neked a diétás étrendemet, de elore le kell szögeznem, hogy nekem maximum öt kilót kell fogynom általában és nagyon nem bírom az éhezést és nagyon nem akarok soha drasztikus fogyókúrát. Voltak, akik szerint jól csinálom a dolgot, de voltak olyanok is, akik szerint túl sok kalóriát viszek be és rosszul osztom szét a fehérjét és szénhidrátot a napszakokban. Ez nagyon lehet igaz, viszont nekem csak ez megy, a többi kényszeruség és az nagyon nem jó dolog. Azt hiszem, mindenkinek meg kell találnia a saját magára szabott diétás étrendet és mozgásprogramot.

Szóval négy-hat alatt valami ilyesmi van:
Délelott nagy bögre (liternyi) gyümölcs, gyógynövény vagy zöld tea, cukor nélkül, iszogatom, míg el nem fogy és ha elfogy, csinálok újabb adagot. Tíz körül egy banán és ha nagyon nyugtalan a gyomrom, akkor még egy alma vagy narancs. Délben egy doboznyi saláta, ami káposztából, karalábéból és salátából áll, pár szem kukoricával vagy borsóval és kapros kefíres öntet, néha olajjal, inkább nélküle. Hozzá két-három szelet nagyon vékony pulykasonka és egy szelet korpás kenyér. Délután fél négy tájban egy kefír vagy kevés müzlivel vagy egy cerbona szelettel. Este hét körül valamilyen fott vagy párolt zöldség, csirekhússal, juhtúróval, pirítóssal és késobb még további teák, tíz körül rendszerint egy narancs vagy egy alma.

Ha a kalóriát számolom, akkor ez olyan 1200-1300 lehet, de én inkább a nemjózsírokat csökkentem, amennyire csak lehet.

A mozgásnál meg arra figyelek, hogy legyen _nagyon_ változatos, nem csak otthoni torna a videó elott, mert azt az ember lánya bizony hamar megunja.

Lappa

Előzmény: Estee (1154)