odibaby Creative Commons License 2001.01.29 0 0 1101
Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a topicot, mert én is éppen "elkelőfélben" vagyok! Még nem tudtam végigolvasni az egészet, de már most rájöttem, hogy baromira el vagyok késve, mert - állítólag - április végén (21. vagy 28.) mi is hitelesítjük a kapcsolatunkat. Csak az a probléma, hogy a kedves (hát, istenem) nem egy nagyon szervezős típus, úgyhogy látom már, hogy nagyjából mindenre nekem kell gondolnom.
Szóval, ezután a kicsit hosszas bevezető után a segítségeteket szeretném kérni, ugyanis a dolgok nagy részéről fogalmam sincs!
Nem akarunk nagy felhajtást, nem lesz templomi esküvő sem, a vendégek (főleg barátok és kevés rokonság) kb. 80-an lesznek.
A bulit vagy egy hajón szeretnénk, vagy a Budaörsi Kamaraerdei Ifjúsági Parkban (budaörsiek vagyunk), de gondoltam még vmi nem túl messzi vidéki kastély-szerű helyre is (nem tudom ezek mennyibe kerülnek). Ha valakinek van hajós esküvős tapasztalata, írja meg legyen szíves!
Az önkormányzatot már felhívtuk, azt mondták, elég egy hónappal előtte bejelentkezni (kedvesem ezt úgy értette, elég akkor kezdeni a szervezést... ;-) ). A dátum már majdnem eldőlt, de nem tudom, hogy először az önkormányzattal egyeztessek, vagy a bulizós hellyel?
Ahogy itt olvasom, lehet, hogy a ruhát érdemesebb varratni, mint bérelni, főleg, mivel eléggé nem átlagos méret vagyok (vs elég pici vagyok és félek, hogy ha egy szalonban átalakítanak egy normál méretű ruhát nekem, az azért nem ugyanolyan lesz, mintha rám varrták volna). Eddig főleg az interneten nézelődtem ruhák után (amit Ti leírtatok).
Tud vki ajánlani virágost?
Mit felejtettem el? Heeeelp!