bögre
2001.01.31
|
|
0 0
1119
|
Szia!
Mi is svédasztalosban gondolkodtunk. Ezek már apró gondok, de egyszer erre is sort kell keríteni: milyen menű legyen? Azt sem akarom, hogy utána ránkromoljon a sok kaja, miután mindenki vödörszám vitte haza, de az a legrosszabb lenne, ha valamelyik elfogy, és kérdezik, hogy hol van, van-e még....
Nencs valami átlagszám, hogy egy főre mennyit érdemes rendelni?
Leves, húsok, köretek, (párom ragaszkodik a pörkölthöz is, de eddig mindenki azt mondta, felesleges) töltött káposzta éjjelre.
Ezen felül az orrba-szájba sütik, torták:))
Kinek van tapasztalata ebben? Mi fogy nagyon és mennyi a normál adagnál picit több ráhagyással? |
Előzmény: Anubisz (1118)
|
|