coeurace Creative Commons License 1999.02.14 0 0 104
Hello,

Ami a fehercsokit illeti, azt en nem szeretem, mert nekem abban keves a csoki, es inkabb valami erdekes formaba szilarditott tejporra emlekeztet.
Amugy ez persze azert is lehet, mert Purusahoz hasonloan a keserucsokit szeretem legjobban, bar pesszimista felhang nelkul. :-)))
A konyakmeggy tenyleg kulon kategoria, csak sajnos itt az USA-ban meg nem lattam, valoszinuleg azert, mert itt az erkolcstelen alkohol tartalmu dolgokat nagyon szigoruan szabalyozzak. (Bar lehet, hogy ha az illetekesek megkostolnak a konyakmeggyet, akkor valtoztatnanak a szabalyokon. :-) )

Ami a regi magyar csokik tonkretetelet illeti, abban a suchard valoban hihetetlenul hatekony munkat vegzett. En pl. a szamba szeletet emlitenem meg, ami valaha tenyleg jo volt, de ma mar egy nagy kalap szamoca, arrol nem is beszelve, hogy ossze is ment, mert trukkosen azt hittek, hogy ha azonos csomagolasba fel centivel kevesebb csokit tesznek, az majd nem tunik fel. Ezuton kozlom az illetekesekkel, hogy feltunt, es ingyenes marketing tanacskent azt is javasolnam, hogy 1, allitsak vissza a regi recepteket; 2, csinaljak vissza a regi meretet, es legfeljebb dobjanak piacra feleakkora meretu "csokifalatokat" is.

Udvozlettel,

Ace (Az édesszájú)