vikilány Creative Commons License 2001.03.06 0 0 1214
Sziasztok!

Először is köszönöm szépen mindenkinek a gratulációkat, nagyon jól esett:)) Ennyit még a közvetlen környezetemben sem kaptam. Úgy vettem észre, hogy a kívülállók /akik nem esküvővel fekszenek és kelnek, mint mi:))/ azt hiszik, hogy ha van templomi esküvő, akkor a polgári már nem is számít és nem kell gratulálni. Volt olyan ismerősöm, aki alaposan végignézte a képeket, mindenféle megjegyzéseket tett és aztán azt se mondta, hogy fogdd meg a bokám. Na mindegy, kár ezen rágódni, meg amúgy sem ezen múlik. Kiváncsi vagyok, hogy van e valakinek hasonló tapasztalata, vagy csak engem vesznek körül ilyen emberek.

A videós tanácsokat is köszönöm mindenkinek. Azt, hogy ismerőst kérjünk fel, mi is elvetettük, bár biztos lesz aki magánszorgalomból, meg fényképezőgép helyett hozza majd a kameráját. Nekünk a videót is a fotós cég csinálja majd, ez olyan családi vállalkozás féle. Apu a fényképész, a fiú a videós, anyu meg gondolom mindenhol ott lesz, ahol nem kéne. Úgy beszéltük meg, hogy a vendégek gyülekezéséből egy-két percet vesz, aztán a ceremóniát végig, majd a vacsora helyszínén csak azt, amikor a vendégek megérkeznek és üldögélnek a helyükön a vacsora kezdésig. Biztos ti is olvastátok az esküvős könyvben, hogy evés közben nem szabad videózni, mert nagyon előnytelen. Szóval ők ekkor elmennek, majd csak éjfél körül jönnek vissza a torta felvágásához. Merthogy nálunk nem lesz menyecsketánc.
A negatívokkal kapcsolatban egyáltalán nem kellett győzködni, hogy megvehessük, rögtön mondta, hogy ez természetes. Szóval elég rugalmas a pasi. Csak a 'fekete-fehér beállított képek' ötletünket nem díjjazta.

Zsó kedves, talán minden esküvő előtt álló nevében mondhatom, hogy nagyon szívesen fogadjuk azoknak a tanácsait, akik már túl vannak a nagy napon. Szóval írjál minél többet, hogy okulhassunk belőle.

Na, hát ez jó hosszú lett, de most már eldugulok.

Viki

Előzmény: 904Zsó (1212)