Csík Creative Commons License 2001.03.20 0 0 1243
Szia,
A neten még nem találtam meg, de az Esküvői Divat magazinban (amelyiknek egy kapucnis Héjja-kabátkát viselő hölgy van az elején) benne van, azt nem tudom, hanyadik oldalon, inkább leírom. Valahol az elején van a Fehér szalon hirdetése, és a kép a bal oldalon van, a szőke modell viseli, különös ismertetőjegye, hogy a felső részén középen kis zöld levélkék vannak a díszítésében. A képen a modell egyedül van, klasszikus szabású abroncsos szoknyás fehér ruha.
Mivel nagyon hosszú a hajam, szerettem volna olyan modellt választani, amihez jól áll a kiengedett haj, mert a párom azt szeretné. Ez egy ilyen darab..
Hátul, ami nem látszik a képen, zsinórral záródik, de zárt a háta. Ja, és nem olyan szoknya lesz rajtam, ami a képen van, hanem teljesen sima, nem lesznek csipke betoldások hátul.
Egyébként halcsontos merevítős a felső része, és arra kértem őket, hogy úgy legyen bevéve, hogy ne kelljen melltartót viselnem.
Azon nevettem magamban tegnap, ahogy felpróbáltam még egyszer, hogy minden nagyon szép, csinos a ruha, irtó vékony a derekam benne, a hajam szépen keretezi az egészet, csak valahogy a saját arcom nem illik oda!
Csík
Előzmény: vikilány (1242)