Sumo Creative Commons License 2001.04.19 0 0 1316
sziasztok

oltonyvasarlasi tapasztalatok:

hetekig keresgeltem magamnak. tudni kell, hogy elore kikotottem: szmokingban nem vagyok hajlando, hat meg frakkban. az oltonyok kozul is csak es kizarolag allogalleros vegiggombolhato fazont akartam, angol stilusu nyakkendovel, magasan zarodo mellennyel. no.

a problema ott kezdodik, hogy a varost jarva rajottem: allogalleros oltony gyakorlatilag nincsen. nem letezik. sehol. egyetlen helyen talaltam, egy kis uzletben az oltonyhaz mellett, de ronda fazon (nem karcsusitott, orias valltomessel), es nem szep anyagbol. ezek utan tertem be a budakalaszi coraban levo kis uzletbe (ha valaki ismeri a helyet: a 2. bejarat kozvetlen bal oldalan levo kis uzlet). ha valaki ilyen oltonyt keres, nagyon ajanlom neki a helyet!
1. a haromreszes oltony, amit vegul megvettunk, osszesen 26k forint, alomszep anyagbol, acelkek szinben, magasra zarodo mellennyel, karcsusitott derekkal, femgombokkal (amik nagyon sokat dobnak az oltonyon).
2. az elado lanyzo meghallgatta a nyakkendore vonatkozo ohajaimat, es azt mondta, nezzunk be nemsokara, a nagykerukben (valahol zsambekon vagyhol) van mindenfele, megnezte az oltonyt, es az ohaj+oltony alapjan hozni fog a nagykerbol hat-het fajtat nekem, csak be kell mennem megnezni.

az oltony pedig olyan, hogy amikor felvettem, nem akartam levenni... gyerekkorom ota nem ereztem ilyen jol magam oltonyben

Előzmény: kincsem (1313)