robiv Creative Commons License 2001.04.19 0 0 325
Annak, nagyon örülök, hogy inkább egy nőnek engeded át.:) Egy kocsi nem attók különleges, hogy mennyi az értéke, hanem, hogy a gazdájának mennyit ér. Vannak olyan emberek akinek a Trabantomat semmi pénzért nem adnám oda, hiába, hogy csak egy "Papír Jaguár"!
A parkolás tényleg nagyobb gondot okoz a nőknek, ami azzal magyarázható, hogy mondott egy jó hasonlatot anno az oktatóm, hogy ha beülsz az autóba a volán mögé, akkor akkorára kell híznod, mint az autó. Köztudott, hogy a nőknek, ha azt mondod "híznod kell" kiszalad a világból! Szerintem a térérzéke a nőknek nem olyan biztos, mint a férfiaknak. A fiúk jobban szeretnek "centizni"!:)
Jó ötletnek tartom a Plazakban elhelyezett új parkolókat, hangsúlyozom nem csak nők, hanem némelyik férfi számára is, mert szívem szerint aki tervezte a parkoló házakat, arra a bűntetésre ítélném, hogy egész nap ki be állogasson azokra az "óriási" helyekre!:)(Amíg nem voltak női parkolók, addig is jártam parkolóházba!)
Szerintem a nagy méretű, nagy értékű, gyors autók nem valók nőknek, pl. Mercedes 600, Aston Martin, Jaguar, Rolls Royce, Mazda 323 (turbós), Hummer,IFA, viszont az egyik haveromnak a nővére az egyetlen női kamion sofőr Magyarországon!
Férfiatlan autók az ún. "női bevásárló kocsik", mint pl. Fiat Chinquecento (nem biztos, hogy jól írtam le) Seicento stb, szerintem minden ami Fiat kisautó, Suzuki Maruti, Kis Polski, Opel Corsa, az VW Bogár, stb... Lehetne még ragozni, de már így sem fogok ráférni a képernyőre egyben!:)
Jövőhéten hétvégén Miskolc Rallye, majd megnézem mit teljesít Marika egy vesével!:)
A kérdés visszafelé is él!:)

Előzmény: Al-fan (324)