a szabadság ára Creative Commons License 2001.05.08 0 0 309
nem'tom, talán mert szólásszabadság van, i gessz!
pedig csiklógyilok olyan jó volt, hogy ide is másolom őt (magam):

na, a norbiról lemaradtam, de azért beszólok, ha már igy!

anderson1
szerintem te vegyél vissza az arcodból! elhisszük hogy szereted norbikát, de azért nem kell a faszát így mások elött szopni!

lilike
bazzeg, te most komoly vagy? (vagy csak duci ;-))

amúgy erről az egészről az a véleményem, hogy na nagyon keresünk, a brazil álomvilághoz jutunk el, mert ez is olyan hogy:
-a karodon van egy kis ránc, a hasadon van egy kis zsír! te más vagy mint a normál! változz, hajolj meg elöttünk! idomítsd magad a mi szabályaink szerint! megnéztem egy ilyen norbis cuccot, és láttam hogy akik nem fizetett emberek voltak, vagy 40-50 körüli nagymamák, vagy rozalindabuzi(ill norbibuzi, de az egy és ugyanaz) tinilányok! valahogy az az érzésem, hogy a mosóporos tévékettő brazil világa itt folytatódik! az unatkozó vén kurvák, meg a depis háziasszonyok a vibri helyett ezen a napon norbikát veszik elő! szánalmasak, és hajlítható férgek! az ilyenek mehetnek ágyútölteléknek a frontvonalba! a sok szűzkurva azt hiszi hogy ha egy napig limis lesz norbikától attól lefogynak 10 kilót! megépítik maguknak azt a törékeny álomvilágot, ami aztán kipukkad mint egy buborék, mert norbika barát, de csak amíg lecsengeted a lét!
szóval ne akarjon nekem itt jópofiskodni ez a fasz, mert ez is egy friderikusz, meg lajcsi, csak többet ugrál!
aki meg norbikát védi, az vagy fizetett ember, vayg komolyan el kell gondolkodnia azon, hogy mit is keres ezen a földön!
bemelegítésnek ennyi!
Na kezdhetjük?