BZoltan Creative Commons License 2001.05.23 0 0 86
Stiletto,

nem egyedi az amit irsz :( sajnos. Nincsen annal ocsmanyabb erzes mint amikor a lelkes kezdo latja a nagy magusokat leboritani a sportrol anyagi vagy mas okokbol... De a leghernyobb dolog az amikor a zse miatt inti szet az alakzatot valaki.

Talan oktatokent, talan tandemezessel, talan kamerazassal... es talan nem Magyarorszagon lehet nulszaldossan erdemileg tolni. De tenyleg tul soka a "talan" es en is csak varom a pillanatot amikor eleg lesz. Addig is kemenyen figyelek.

Havi harom az tenyleg folosleges, de szerintem ne abban gondolkodj, hogy havi harom es igy evente kijon mondjuk ugy 30 ugras.. hanem abban, hogy egyszer menjel egy egy jo hangulatu boogie-ra es ott ugorj 20-30-at tiz nap alatt. Valahogy ugy ahogy a teli siturakat szokta csinalni az ember...

Hmmm... szoval nem nyersz vb-t? :) Ezt az dolgot sok igen jo relostol hallottam mint leboritasi indok... Erdekes... en sem leszek soha vb bajnok, es en ezt mar most tudom amikor meg aktiv vagyok, hol vagyok en attol, hogy 18-20 pontos csapatban ugorjak :) ez meg viccnek is rossz. Orulok annak, hogy sajat kis hulladek csapatunkkkal tolunk 5-6 pontot es nem hiszem, hogy valaha is 10 fole mennenk... es nem is akarunk. Minek? Felek, hogy hogy kiegnek hamar.

Az elkeserito egyebkent az, hogy hihetetlenul szukseg lenne 10-20 ev mulva a sportban azokra az oreg halakra akik mostanaban szallnak ki. Oregek nelkul nem megy a dolog.

z

Előzmény: Stiletto (85)