BZoltan Creative Commons License 2001.05.28 0 0 94
Stiletto,

ne orulok, hogy meggyozted magad...

amugy a pontok miatt nem vagyok elkeseredve... a hetvegen stabilan hoztuk a 4-5 pontos atlagot 35 masodperces munkaidovel szamolva. Ami vegulis nem rossz. De sajnos pontosan tudom, hogy milyen iszonyatosan nehez novelni egy csapat atlagat. Az mindenesetre lelkesito dolog, hogy sokat segitenek a jobb pontatlagu relosok.

pack40,

hidd el, hogy tenyleg fantasztius elmeny egy kulhonban kikepzett ejesnek a klasszikus cumok hasznalata. En is extremnek szmitok a klubbunkban, hogy ugrottam mar D1-es kupolaval, meg hogy toltammar egy fel tucatot AN-2-bol.

Amugy az evi ugraszamokat meg a fene tudja.. helye valogatja. Japanban peldaul evi 200 ugrassal te lennel a legaktivabb sportolo. Az usaban ugyanez kellemes atlagnak szamit. En iden a 120-nal tartok itt Finnorszagban es meg mindig -25 van 4 kilometeren :)
Ez attol fugg, hogy mit akarsz. Ha csak mokazni akarsz, akkor barmennyi eleg... ha viszont sportoloi celjaid vannak, akkor semennyi sem eleg sok. Nezd meg a nagyokat. Egy GK relo vagy akar egy Arizona Airspeed ugy evi 2000-et tolk es nincsenek teljesen meglegve magukkal. Olav-ot meg mar szorongatjak a sajat Space Game-jan az ifju titanok... A FlyBoyzek a maguk evi 1500 koruli ugrasaval meg orul hogy ott van alegjobbak kozott, de ki tudja meddig...

z