cicó Creative Commons License 2001.06.28 0 0 25
Szia Ágibági!
Azér vagyok ám... :-)
Igen gyógyít gyerekeket is.Akihez mi járunk az egy fiatal nő, nekem szimpatikus.Egy olyan lev.társam ajánlotta akinek a gyerekét a kruppból gyógyította ki.
Az első vizit 6.000 Ft, ez olyan egy - másfél óra, amíg mindenről kikérdez. Minden további vizit 3.500 Ez talán húzósnak tűnik,de szinte minden maszek orvosnak ekörül mozog a tarifája pl. a nőgyogyi 5 rugót kér pedig nem egy órán keresztül kukkol...:-)))
Én úgy gondolom ha valami komoly panaszról van szó érdemes elmenni, ha más nem az alkati szert nagyobb biztonsággal megállapítja mint mi saját magunk a könyvekből. Később ha már az ember egy kicsit járatos a dolgokban már saját maga is tudja, hogy mikor mit használhat, ki tudja a könyvből keresni.
Én magam is alapfelállásban szkeptikus vagyok mindenféle természetgyógyászat,energiagyógyászat és hasonló dolgokkal kapcsolatban, de erről már sok jót hallottam és olyanoktól akinek el is hiszem.
Még hosszú távon nem tudok róla nyilatkozni, de a kezdetek biztatóak.
A fiammal évekig küszködtünk ugyanezzel a köhögéssel és tényleg az lett a vége, hogy hat éves korára kinőtte nem tudtak vele semmit csinálni...ha most van egy ilyen lehetőség én kihasználom ha tudok vele a gyerekemen segíteni és ha esetleg mégsem legalább megpróbáltam és nem néztem csak hogy hogyan szenved a köhögőrohamoktól...
Ez itt most off: amúgy jól vagy? Mikor jön a baba?
üdv.cicó
Előzmény: Ágibági (24)