conSalves Creative Commons License 2001.07.16 0 0 37
Hi fulgur & PPG!

Én egy faery ninjával kezdtem. :-) Aztán lett belőle monk, lord, samurai, majd a végére megint ninja. (csak a fontosabb varázslatok összegyüjtése végett :-)
Az utsó átképzésnél meg "véletlenül" (samurai->ninja) rajta maradt a plusszos-curse-ös divine plate mail is. :-) Jól mutatott a páncélszerkóban rejtőzködő s lopakodó ninjám. :-))))

Hmm, gondolom neked is megvolt a cane of corpus a Blindmaustól. :-) Csak faery ninja nyomulhatott vele. Szépeket lehetett vele csapni. :-)

A végefelé azért rájöttem, hogy nem ártott volna még egy karakter, mert bazi sok cuccom volt s nem tudtam mindet magamal cipelni. Végül Fathet Rualenál (asszem ez volt a New City-s főpap neve) rendeztem be a raktáromat. :-) Persze ez sem volt tökéletes, mert néhány tárgy csak úgy eltünt (biztos az atya lenyulta :-). Fogtam is a fejem, mikor nem volt meg a Thermal Pineapple! :-)

Egyébként nektek nem volt bajtok a staminával? Én mindig egy rahedli stamina drinkkel nyomultam (amit természetesen Father Rualetől vettem "kölcsön" :-), mert mindig kimerültem a csatákban.

A Bane-t még sajna nem vittem végig. Régen nem sikerült megszerezni, most meg már nincs annyi időm, mint a középsuliban. :-) Talán majd hamarosan...

Egyébként nektek mennyi ideig tartott mire végignyomtátok? Nekem kb egy hónap volt, minden nap 8 óra játékkal. No igen: nyári szünet volt. :-)))

bye
conSalves