conSalves Creative Commons License 2001.07.16 0 0 39
Hmm, lehet, hogy tényleg többet lehetett ütni puszta kézzel. :-) Persze én annyira megszerettem, hogy mindenkit a cane-nel csépeltem. :-) Egyébként a Godzilly-k ellen is sok criticalom jött be. Persze akkor már valahol 300. szint körül jártam, 100-as criticallal. :-))) Volt egy apro sziget, a közepén egy kis rommal, amit ha körbejártál és bementél, akkor jött egy-két monster. :-) Ott volt Godzilly is bőven, lehetett vadászni. :-)

A stamina alvással tényleg gyorsan visszajött, csak az volt a baj, hogy ekkor (legalábbis nálam) az NPC-k mindig elvitték előlem a térképdarabokat. :-( Pár nap pihizés, s rohangálhattam a tettes után. Későbbi játékokban kitaláltam, hogy egyszerűbb, ha pl visszamászkálok Ruale-hez a sacramenttes kúthoz s teleiszom magam. :-)))

Tényleg! A City of Skiesban a Phoonzang-os szobor után, volt megint egy u.o. szobor tizenvalahány gombbal. (asszem a térképek nevei voltak rajta). Ott máshogy is tovább lehetett jutni vagy be kellett törni az ajtót?

A Bane nekem is megvan, csak még nem szántam rá magam. :-) Belenéztem, de egy-két dolog nem tetszett benne. Pl az elején senki sem tudta a csapatomból eltalálni azokat az átkozott patkányokat, csak spellel tudtam leszedni őket. S szintlépéskor is elég kevés (legalábbis a 7-hez képest) képzettség-pontot kaptam.
Te egyébként már végigjátszottad?

bye
conSalves

Előzmény: fulgur (38)