andry Creative Commons License 2001.07.17 0 0 131
Nem értelek, peyerk a szavazási rendszerről írt, nem Tarlós "rendszeréről". Biztos, h nem Tarlós tervezte a szavazógépet. :)
Amúgy meg, ha ez nagy gond - szvsz nem az - indítványozzák a képviselők, h legyen olyan mint a Demszky-féle. Ha a többségnek pedig így jó a rendszer, akkor mi a baj?
Továbbá nem hiszem, h a választópolgárok bejárkálnának Demszkyhez, h akkor most ki és hogyan szavazott. A nagy horderejű szavazásokról a sajtón keresztül úgy is tudomást lehet szerezeni.

Ma reggel láttam Tarlóst a Duna Indul a nap műsorában és nagyon tetszett a stílusa, végig higgadt maradt, valamint a mondanivalója is. Szvsz a legszavatosabban fogalmazó politikus, akit valaha médiában láttam. És sehol sem "figyelt" az általad korábban emlegetett vigyor. Persze ízlések és pofonok, ah neked ab ovo "nem jön be", megértem, DE akkor a tetteid ne a szimpátiád alapján ítéld meg.

peyerk, a bennfentesség részemről nem volt peyoratív :), csak láttam, h te az önkormányzatban dolgozol, és más onnan nem írogatott ide. Megkérdezhetném, h melyik körzet képviselője vagy? A pártpreferenciádat is megkérdezném, de írtad, h itt nem politizálsz, ezért ez tulajdonképpen csak egy költői kérdés marad.
Azt lehet tudni, h a III. Kerület csepeli költözésekor ki hogyan szavazott (Tarlós is és te is), és tényleg megtett-e mindent az önkormányzat az egyesület itt tartásáért? Tudom, h a foci sok pénzbe kerül, ezért nincsenek illúzióim, de azért a múlt kötelezett volna.

Előzmény: Sánta Kutya (SK) (127)