Gice Creative Commons License 2001.09.09 0 0 18
Sziasztok!
Nekem is beagle-m van. Ez a második kutya, az előző is beagle volt, de azt 1 éve sajnos el kellett altatni, pedig csak 7 és fél éves volt. A veséjével volt gond. Állítólag kullancs is okozhat kutyáknál ilyen bajt, úgyhogy mindenki mindig nézze át, nincs-e benne kullancs!
Na, a mostani kutya 1 évesen került hozzánk. Nagyon aranyos, bár kicsit tényleg önfejű. Kan, de azért ragaszkodó típus. Pórázon sétáltatom, mindig el akar húzni, de ha ledobom a földre a pórázt, és elindulok, engem követ, és nem az eredetileg általa tervezett irányba megy. Igazából félek, hogy lerohan az úttestre, ha meglát egy másik kutyát a túloldalon. Amikor elengedem, hogy játszon, akkor is csak úgy jön vissza, ha rákiabálok, szép szóra nem. Az előző mondjuk még úgy se jött vissza, azt nem lehetett elengedni.
Bosszúálló típus, nem nagyon szereti, ha egyedül hagyjuk a lakásban, pedig most kezdődik újra az iskola, nem tudom, mi mindent fog szétszedni. Pedig már 2 éves, de minden hazajövetelnél félünk, hogy megint rendet kell rakni.
Mi vegyesen adunk neki száraz tápot, meg konzerves kutyakaját.
Hát, ennyi jutott eszembe.
Mindenkinek sok sikert beagle tartásához, nagyon megéri!