Rohi Creative Commons License 1999.03.02 0 0 22
Amire érdemes odafigyelni:
A fodrász ! Nem árt, ha jóval az esküvő előtt kigondoljátok, és persze a ruha függvényében előre megcsináltatod a frizurát, nehogy akkor derüljön ki, hogy 1. Szar a fodrász (velünk ez történt)
2. Abszolúte nem megy a ruhához, hozzád meg végképp nem.
Nem írtad hány órától lesz a szertartás, mert az is meghatározza a napirenet.
Mi úgy jártunk, hogy csak 11.15- től volt már hely, mert túl későn( 3 hónappal előtte) kértünk időpontot. Nem tudom nálatok hogy van, de Nyíregyházán csak szombaton van esküvő. Pénteken csak külön protekcióval, és akkor is csak délelőtt.( nesze neked demokrácia)
Szóval a ceremónia napján Neked a legfontosabb dolgod a fodrász, a smink,
és a ruha legyen. Azt hiszem nem is nagyon marad másra időd.
A zenekar: mi elvittük a HIFi -t otthonról, és megkértem egy meghívott barátot, hogy kezelje a dolgokat. Ez a legolcsóbb.
Azt én is csak tanácsolni tudm, hogy a család problémás tagjait NEM SZABAD meghívni. Többet árthat az ottlétük, mint az esetleges sértődésük.Nekünk szerencsénk volt, mert mindkét család belement, hogy csak a legfontosabb családtagokat hívjuk meg, így a meghívottak felét a barátok teték ki.
Hogy az evés után mivel lehet kitölteni az időt, azt nekünk sem sikerült megoldani. Egy ötlet: Fel lehet bontani egyenként a nászajándékokat. Persze ebből is adódhat sértődés. Csak óvatosan kell csinálni.
Már nem emlékszem, hogy a mi esküvői tortánk mennyibe került, de a szeletenkénti 600 forintot őrült soknak találom. Ez nyílt rablás !
Most ennyi jutott az eszembe.
Sziasztok
Rohi