Törölt nick Creative Commons License 2001.11.04 0 0 174
Kristóf

(Elöljáróban annyit, hogy Leathermanből szinte komplett a gyűjteményem, és rengeteg helyen érdeklődök folyamatosan, van fogalmam az árakról.)
Végre valaki a "másik" oldalról (már ha nem viccelődsz). Természetesen mindent elhiszek, és nem gondolom, hogy pofonegyszerű a dolog, de eszembe jut a vicc a kohnbácsival, amikor azt kérdezik tőle, hogy ha mindent olyan olcsón ad, hogy veszít rajta akkor miért csinálja ...

Az árak szvsz még mindig egy kicsit el vannak szállva, talán a korábban drága pénzen beszerzett készlet miatt...
Amit hordok (Wave) annyiért vettem, amennyiért kapta a bolt (ismerős), és annyiért nem volt rossz az ár, igaz egy hónapra rá volt egy brutális emelés, arra igaz a drágább mint kint a boltban állítás.

Támogatás
Több helyen szerettem volna szerezni csiptetős tokot a szerszámokhoz (van ilyen), ott voltam a boltban (sok helyen próbálkoztam) amikor felhívták a NAGY importőrt, aki elhajtott mindenkit azzal, hogy ne is álmodjanak ilyesmiről. Gondolom adott esetben a garancia is hasonló módon zajlik...

PS: Tényleg nem kötözködésképpen írtam, csak azért mert ezt tapasztaltam. Nem csak ennél a cégnél, csak valahogy ebbe szaladtam bele a legtöbbször. A korábban említett Böker és Klötzli üzlet nagyon simán ment, és nem jártam rosszul. Egyébként a tok és az új cuccok még mindig érdekelnek, úgyhogy lehet hogy élek az alkalommal, és dobok mélt.

Előzmény: Kapsel (173)