Kapsel Creative Commons License 2001.11.04 0 0 175
JamesTKirk!

>eszembe jut a vicc a kohnbácsival, amikor azt >kérdezik tőle, hogy ha mindent olyan olcsón ad, >hogy veszít rajta akkor miért csinálja ...

Egy szoval nem allitottam, hogy veszitenenk rajta, de az is teny, hogy a nemetekhez kepest szerenyebb arressel dolgozunk.
Egybkent meg azért mert:

1. mi is megszállottak vagyunk, és "szeretjük" a Leatherman cuccokat.
2. reménykedünk, hogy idovel (EU tagsag>kedvezobb vamok,adok>magasabb eletszinvonal stb. miatt) jobban megeri majd ezzel foglalkozni, marcsak a nagyobbszamu eladasok miatt.

>Amit hordok (Wave) annyiért vettem, amennyiért >kapta a bolt (ismerős), és annyiért nem volt >rossz az ár, igaz egy hónapra rá volt egy >brutális emelés, arra igaz a drágább mint kint >a boltban állítás.

Ezt megintcsak nehezen tudom megérteni, mert most már régóta inkább lefele mennek az áraink a forint erösödése és a vám csökkenése miatt. Igaz, hogy a szeptemberi amerikai balhe miatt most nonek a szallitasi koltsegek, de megprobaljuk vhogy lenyelni.

>Támogatás
>Több helyen szerettem volna szerezni csiptetős >tokot a szerszámokhoz (van ilyen), ott voltam a >boltban (sok helyen próbálkoztam) amikor >felhívták a NAGY importőrt, aki elhajtott >mindenkit azzal, hogy ne is álmodjanak >ilyesmiről.

Tény, hogy nincsen minden raktáron, ez az USD árfolyamváltozás miatt nem lenne éppen ésszerü, ezért csak a legnépszerübb dolgokat tartjuk, DE bármit meg lehet rendelni és a következö szállítmányba benne lesz.
Csiptetös tok ügyben pedig mindenképpen írjál mélt, megoldjuk.

>Gondolom adott esetben a garancia is hasonló
módon zajlik...

Rosszul gondolod, alapesetben (ha a boltos nem veszi le/ki minden Leatherman csomagolásán rajta van egy matrica a címünkkel, a dobozoban a szerszám mellett pedig egy részletes magyar nyelvü útmutató. Azon le van írva, hol lehet a garanciális dolgokat elintézni. Általában két eset van, ha javitható a dolog akkor vaagy azonnal, v. legkésöbb 1-2 napon belül megtörténik a dolog; ha nem javitható és egyértelmü, hogy garanciális problémáról van szó, akkor azonnal cseréljük a szerszámot.

Egyébként várom a mélt, és csak reménykedni tudok, hogy a rólunk kialakult rossz véleményen idövel változtatni tudunk.

Üdv.

Kristóf

Előzmény: Törölt nick (174)