HA-SLN Creative Commons License 2001.11.15 0 0 103
Pulaizs köszi a válaszod!!!
Sajnos álltalában ez szokott a válasz lenni.:-((
Én úgy tudom minden légitársaság minimum felsőfokú végzetséggel vesz fel piloótákat.
Mivel nekem csak éretségim van ezzel kellene kezdeni, és ha már ez a cél baromság lenne művészi suliba járni. Nemde? És én azt gondolom nem csak a miliárdomosoknak kellene lehetőségének lenni pilótának lenni. Nem hinném hogy akinek pénze van, annak feltétlen tehetsége is.
És ha belegondolsz, hogy a te javaslatoddal képezve magam mennyibe kerülne egy 737-es kapitányának lenni? Háűt ha a földön jársz te sem gondolhatod, hogy ez így megy! Én arra gondoltam, talán az angol, és a fősuli az első.
Addigra változik minden, és az enyhén szolva gyalázatos helyzet ios javulni fog. Ha úniós tagok leszünk.......... Szerintem kiöregszenek a mult rendszerből maradt pilóták. És ha felvétel lenne, egy légitársaságnál, nem lessz elég a szakszó! Bár lehet én gondolo rosszul.
Sajnos én nem vagyok egy milliomos, de szerintem jóval az átlag felett keresek. Még így is elképzelhetetlen hogy végigtudjam csinálni.
És nem rég hallottam "Kizárt hogy sikerül! De ha mégis, akkor egyész pályafutásod alatt nem fogsz annyit keresni, emennyibe az egész került!" Vagyis manapság pilótának lenni nem munka, hanem hobbi!?
Laci!