pulaizs Creative Commons License 2001.11.16 0 0 117
Zoli:
Nem kell szerencsére egyben kifizetnem. Itt Péren lehet úgy is, hogy akár minden repült óra után "egyesével", de én a 400E-400E-400E-200E fizetést választottam.

Hogy hol tartok? :-) Hát repülnék én minden nap, de sajna most már az idő nem olyan, hogy minden nap lehessen repülni, meg aztán a pálya még csak füves, ami esőben nem az igazi, főleg télen nem. Tavasszal lesz betonos pálya. Az oktatómmal azt beszéltük meg, hogy egyenlőre felfüggesztjük a gyakorlati repüléseket és elméletizünk sokat (ugyanis abból is rengeteg van) és tavasszal (márius?) folytatjuk a gyakorlatot. Persze azt mondta, hogy ha jó az idő, akkor azért repülünk :-) Javaslom a mostani AERO magazin 38. oldalát, ott van egy cikk a repterünkről (LHPR - Pér) és ott az SJZ gép amivel repülök és az oktatóm is éppen "tolja" a gépet :-)

A honlapra még nagyon sokmindent fel akarok tenni és már itt is van a winyómon, csak meg kellene csinálni. Időigényes! De azért megcsinálom. Csak látogasd minél sürübben :-) mindíg lesz rajta valami új. (A "FRISSÍTÉS:"-ből látod mikor lett frissítve, akkor érdemes újra átbogarászni, mert sok helyre teszek be anyagot).

üdv:
pulaizs
http://repules.myip.org

Előzmény: Zo1i (112)