HA-SLN Creative Commons License 2001.11.16 0 0 122
Pulaizs:
Köszi a választ!
Lehet igazad van, de ne hidd, hogy elvagyok keseredve. Lehet amit írtam az ezt sugalja, ami azért van, mert falaka ütközök. De nem szoktam én a dolgokat feladni.... De dühít a dolog, mármint az, hogy sehonnan nem lehet konkrét infókhoz jutni. Amikor benfektes embereket kérdezek, akkorát röhögnek, hogy csak na! "Hi hi! Nézz rám... még nekem sem megy pedig...." vagy "másnak van egy csomó tapasztalata, és mégsincs semmi kilátása" :-(( Szóval ez veszi el a kedvem, vagyis bosszant! De az hogy még a fősulin sem tudnak felvilágosítást adni az még mérgesítőbb.
A telefonosok azt mondták csak a honlapon kapok infót, de ott semmi sincs!
Arra gondoltam írok az oktatásvezetőnek, az ő emailját megtaláltam a suli honlapján. Ha valaki tud segíteni az ő! És senki ne gondolja, hogy én azthiszem ez csak úgy könnyenn megy! Nem! Csak az kellene, hogy atöbb évtizedig taró zegzugos út a mi a csúcsra vezet ne legyen lezárva!
Ha csak egy kis lehetőség is van, (lenne), akkor érdemes belevágni.
Lényeg szeretném tudni mi is van, mik a lehetőségek, és ha valaki tényleg betudja bizonyítani ész érvekkel, hogy ez nem megy, hát én nem fakadok sírva. De ha lehet vagyis van lehetőség most kell megragadni, mert 40 évesen minden bizonnyal késő az efféle dolgokba belevágni.
De lehet már orvosilag sem lennék alkalmas.
De persze az orvosira is csak úgy éri meg elmenni, ha már tudom egyáltalán lehet a dologból valami!
Írok a suliba, és ha nem jön be az AERO magazinba.
Ha megtudok valamit közkincsi teszem!
Laci!