DonnieBrasco Creative Commons License 2001.11.19 0 0 204
Hát, szerintem "kicsit2 elszálltak az arnikai úton levő szörnyek nehézségi szintjével... szvsz _istentelenül_ kemény csatákat tesznek be ! Vissza akartam menni a monasterybe a kulccsal, erre belémakadt 13 highwaymen (3 csoportban), 2 cultist és 4 red poppy. Na és mivel MINDIG az ellenfél kezdi a köröket, a két kultista rendszerint két elementált varázsol, akik fejenként 200 hp körül vannak és olyan jó 40-50 hp-seket ütnek (ez pont a duplája a mage-em HP-jének).
Fél délután szenvedés után szétszedtem a fent említett legyőzhetetlen tas force-t, 7 highwayment és a poppykat kinyiffantottam. Ellenben a 6 HwM, és a két kultista 1szerűen megoldhatatlan feladtnak tűnik, ami röhej kellene hogy legyen egy 8-as szintű partival. Csakhát mint mondtam 1000ből 1000szer ők kezdenek, vagy jön a két elementál akik bedarálnak, vagy nemes 1szerűséggel rámszakajtanak 2 fireballt, egyenként 20 körüli sebzésekkel.
Valaki valamilyen tippet ? (altatás, vakítás, terror, fireball, shrill sound, whirlwind, make wounds, banish powder, lightning rod - ezekkel próbálkoztam eddig, hiába.
Kössz

DB

DB