Dauby Creative Commons License 2001.11.21 0 0 250
Üdv emberek.

Nagyszerű a játék, nem véletlenül, hiszen azok az emberek irták és készitették, akik a Jagged Alliance három játékát csinálták. Currie-ék és a többi csatlós érzésem szerint simán az év legjobb RPG-jét tették le az asztalra...de ha abba belegondolunk, hogy már tavaly télen is játszhattunk volna vele.

Javaslom, hogy mindenki, aki játszik a játékkal, azon kivül, hogy magasztalja és isteniti, mert tényleg etalon: ADÓZZON A KÉSZITŐKNEK EGY NÉMA FEJBÓLINTÁSSAL. Nehéz elfogadni a tényt, hogy a folyamatosan magas szinvonalú játékokkal előálló Sir-Tech ebbe a játékba halt bele...nemsokára irom is a levelet Linda Currie-nek, aki tudtommal az egyetlen, aki még dolozgat bent:((((.

SPOILER!!!!!!!!!!!!!
Egyébiránt most megyek Tryntonba és akkorát röhögtem azon a patkányon az út közepén, aki visszaküldött Arnikába, hogy ugyan, hozzam már el a pénzét, itt egy cetli. A körülbelüli szöveg: "Mindenki tegye fel a kezét. Ez egy rablás. Pénzt átnyújtani!" Hehe. Vicces móka ez a Rattus Rattus. De azon is megfeküdtem már, amikor csak Mook karakterem mehetett be a Mook főhadiszállásra, a többiek türelmesen várták kint:))). Ezek azok a fineszek, melyek tényleg dobják a játékot...nameg persze a csaták!!! Lehet hentelni a gazt ezerrel! A Gadgeteer fegyverfejlesztgetése egy az egyben Torment és a fickó kardja, aki szintén fejlesztgette, de nagyon tuti.:) Byez.