fulgur Creative Commons License 2001.11.22 0 0 270
Hi!

Ezt itt nem értem:

"...a bishop meg valami iszonytató lassan fejlődik, kb 12-es szintre lett volna értelmes (9.szinten még nem tanulhat pl. fireballt)."

A bishopom 7-es szinten fireballozott már (igaz, Wiz7-ből volt áthozva).

A Wiz7-ben a bishop valóban csak a mage és priest varázslatokat tudta.

Egyébként őszintén, a Wiz7 százvalahány spelljéből hányat használtatok?

Volt ugye harcinak az elején a fireball/iceball /mage/, magic missile, /mage/ (ezek ugye 90%-ban bejöttek, meg ütöttek minden ellenen) később meg a nuclear blast,/mage/ lifesteal (!!!), /mage&psionic/ mégkésőbb meg az ultimate brutalitásként a deathwish/asphyxiation/mind flay, (mage/alchemist/psionic).
Nem harcinak ott volt a heal wounds/cure ***, stamina/restfull, meg az "egyéb" alapvetéseknek a magic screen/bless/armorplatemeg a silence (!!!) . Hasznos lehetett még a dispell undead/astral gate.
Akinek ez a 10-15 varázsa megvolt, az magáénak tudhatta a hasznos varázsok 95%-át. Gyakorlatilag az alchemist/psionic varázsok között alig akadt 1-2 igazán használható, legfeljebb poénnak mentek el, mint a create life vagy a deadly poison. (Mondjuk egy Rattkin Thief-et DP-nal túlütni nagy móka, vagy két Black Dragonnak megidézni egy Godzillyt, elbújni, aztán szurkolni a jobbiknak...)

Előzmény: DonnieBrasco (254)