bobbobek Creative Commons License 2001.11.29 0 0 267
tcs,
nem, nem ugy gondoltam, hogy te rajzolgass ilyen kapcsolasirajzokat, istenments, hanem hogy hatha valaki talalkozott mar az interneten olyan oldallal, ahol ez meg van.

a valaszaidat egyebkent nagyon koszonom, viszont uj dolog merult fel, ami erdekelne, hatha tudod ra a valaszt. miert nem szabad a nullazast es a vedofoldelest egyutt hasznalni erintesvedelmi modkent? korabban azt irtad, hogy a nullavezetek es a vedofoldvezetek az gyakorlatilag femes kontaktusban van egymassal, csak a vedofoldeles meg extra ra van kotve a haz EPH-jara.
vagy a nullazas es a nullavezetek az nem ugyanaz? (gyanitom nem, mert a konnektorokban is egyszerre van kek meg zoldsarga vezetek)

mivel a komplett halozat ujrabehuzasra kerul, es a kismegszakitokat is cserelni fogom, mit javasolsz, vegyek inkabb gyorskioldasut? csak az miatt kerdezem, mert a villanyoranal az ELMU amugyis lomhat rakott be, vagy ez nem szamit?

van kulonben egy dolog, ami szamomra meg mindig nem vilagos, ez pedig az a resz a magyarazatodban, ahol azt taglalod, hogy a furdokadat (meg a tobbi nagykiterjedesu femszerkezetet) az EPH-ra szabad csak rakotni, de a vedofold vezetekre nem. viszont korabban abban allapodtunk meg, hogy a vedofoldvezetek az EPH-ra lesz rakotve, most akkor a ketto miert nem ugyanaz? en itt egy picit ellentmondast erzek.

a kapcsoloszekrenykialakitas leirasa egyebkent nagyon preciz volt (hiaba na! mernokember), ha lesz valamikor egy kis szabadidod akkor legyszives meseld mar el nekem hogy az ejszakai aram miatt ez az egesz FI-rele jatek hogy modosul, OK? elore is kosz.

BxTamas:
az en szamitogepem haza is csip, ha a combommal hozzaerek...