McAtti Creative Commons License 2001.12.13 0 0 58
Indításnak betörnek Medgyessy irodájába
1.MP akkor még nem vol min. elnökjelölt.
2.Egy feljegyzés van róla, mint mondta, ő maga is jelentéktelennek ítélte, ezért csaka biztonsági őrrel íratta alá a jegyzőkönyvet.
3. Nem is törtek be! Mert MP közlése szerint a "záron feszegetés nyomait találták". Ami jelentősen más. (MP óvatos ám, utólag betörést kitalálni elég büdös, jobb feszegetést mondani, majd betürésként továbbadni.)
"Aztán a csőcselék kifütyüli Medgyessyt a parcellában "
Mondhatnám, hogy provokáció volt odamenni. Egy volt Kádári min. eln. helyettes nem jól mutat ott, egyszerűen nem szeretik.
"A Parlamentben Medgyessy III/III-as múlttal vádolják "
Mint a Kádár kormány min. eln. helyettese megkapta a jelentéseket. Mint mondja, valóban megkapta - de nem olvasta el. Már akkor is magas fokú erkölcsi érzékről tett tanúságot.
"A debreceni egyetemről Medgyessy fórumát kitiltják "
Pontosabban: az egyetemről MINDEN politikai/agitációs fórumot kitiltanak.
"Pécsett Magyar Fórumot lobogtató fiatalok belekiabálnak és fütyülnek Medgyessy beszédébe "
Úgy látszik, nem szeretik... De ez nem a kampány, hanem MP sajátja.
"Most pedig a Magyar Köztársaság Legfőbb Ügyésze nyomozást indíttat a kormány legfőbb politikai riválisa ellen. "
Ez pedig megintcsak nem igaz: az ügyészség (így, név nélkül!! tehát nem a legfőbb ügyész, hanem egy számunkra névtelenségbe burkolódzó személy) NEM döntött, hanem visszaadta a rendőrségnek az ügyet. A rendőrség pedig a Gresham eladásának ügyében indított nyomozást, ahol MP-t először tanúként fogják meghallgatni.

Miért nem talált az mszp olyan jelöltet, akinek nincsenek foltok a múltjában? (Úgy veszem észre, az mszp nem a feddhetetlenséggel foglalkozik, hanem a felfeddhetetlenséggel. De ez ma már nem megy úgy, mint 1970-ben.)

Attila

Előzmény: prenotalis (-)