blackman Creative Commons License 2002.01.13 0 0 79
oke, bocsesz, nem ereztem at a pszihologiai felelosseget, azert lelkendeztem olyan nagyon.
No, ha jol ertem a kerdesedet, hogy rovanuiemiben mit merre, akokor a valasz: a palyaudvaron szallsz le rov-ban. Palyaudvar mellett (a sorozo iranyaban) van 20 meterre egy busz palyaudvar szeruseg, megfogod talalni, mert a vonatrol sokan oda mennek, akik ugye meg eszakakbbra laknak szegenyek. Na es ott jol feltuno helyen az aszfalt kozepen lesz az a busz, ami kb 20-25 perc alatt kivisz telapo falvara.

Nem igaz, hogy nincs ott semmi sem. Mindenkeoppen javaslok egy setat a folyoparton, mindket hid erintesevel.

Ha tul szajbarago vagyoka busszal kapcsolatban az csak azert van, hogy ne hogy veletlenul egy varosnezo kisvasutra szallj fel, mert az nem visz ki a sarkkorre. Mi azt hittuk, felultunk, es majd megszakadtunk a rohogestol, hogy ment egy kort velunk a varosban...(jobbra lathato a posta epulete, tervezte Alvar Alto....hehehehe)

"Turkuba hát ők lebeszélnek Rovaniemiről, mondván hogy semmi nincs ott..."
tudnod kell, hogy ez nem igy mukodik. Neha nem az a lenyeg, hogy a vegcelodon van-e valami, hanem hogy utkozben van-e valami latnivalo. En olni tudnek most azert, hogy beulhessek egy vonatba, egy 12 oran keresztul csak bamulhassak kifele.
De okoskodasbol ennyi eleg.

ja, marc22 az meg egesz kemeny tel lehet szerintem ott fenn. Sal sapka kesztyu legyen, szerintem a rovidgatyo es a mehesz kalap nem jatszik esetedben.

Előzmény: Törölt nick (78)