Thomaster Creative Commons License 2002.02.06 0 0 226
Szia Csigani!

Gratulálok a választásodhoz! Azt a Böker bökőt én is ismerem, ha a Geminiről van szó. Műanyag nyél, félig fogazott penge, "taktikai kés" design, jó minőség, igen jó áron... nekem is ez a szívem egyik vágya, csak még ennyi pénzt is sajnálok egy tulajdonképpen sose használt dologra. Azért van a zsebemben egy tiszta acél, egykezes Herbertz. Annak az ára a lélektani 10 ezer alatt volt, hát hirtelen felindulásból megvettem.

Amúgy a késmánia bizony betegség. Szerintem mindenki elkapja, aki egyszer bármilyen formában öt percnél tovább kénytelen egy vagy több igazán jó minőségű kés közelében tartózkodni. De így van ez minden minőségi használati tárggyal, órával, ruhával, bútorral, autóval... a MINŐSÉG minden formában megragadó. Egy jó kés ráadásul árban is elérhető... aztán még egy... aztán egy konyhai garnitúra... mi az, hogy pénzkidobás, tán nincs szükség késre a konyhában?

Vissza a Bökerre: a www.knifecenter.com-on láttad (láttátok) a Gemini kerámiapengés változatát, Infiniti néven? Gyönyörű!!! És csak 105§-ba kerül! Érzem a vesztem...

Előzmény: csigani (225)