Thomaster Creative Commons License 2002.02.07 0 0 230
Szia Csigani,

sajnos én egy másik Tamás vagyok... Szép és jó késeket soroltál fel, de az is látszik, hogy nem konkrét célra keresel eszközt, mert eléggé eltérő jellegű darabok. Árban is nagy a különbség, a Ka-Bar alig feleannyiba kerül, mint a SOG. Nézelődj még a neten, nem kell elsietni a választást. Itt a topikban is találsz sok tippet, hogy hol érdemes nézelődni. Nekem tetszik a www.knifecenter.com, a www.agrussell.com, a www.mdenterprise.com/knives stb., vásárolni meg ha fogok, akkor a www.toptexknives.com-on (pl a Böker Infiniti ott csak 95§, ami a vámhatár alatt is van).

Hogy mi a drága kés (vagy bármi más), az attól függ, hogy mire és mennyit fogod használni, no meg milyen vastag a pénztárcád. Egy vadász vagy egy kommandós biztos megveszi a százezer Ft körüli kést, ha tudja, hogy alkalomadtán az élete múlhat az eszköze minőségén. Én maximum kolbászt szeletelek a Herbertzemmel... na meg nézegetem, nyitom-csukom, játszok vele. Az Infinitinek se lenne több dolga, de mérnök szemmel egy csuda az a kerámia penge. Ugyanakkor az autómat le kéne fényezni (ő az 1. számú szerelmem), a lakásban is volna mit javítani... akkor adjak ki 30 ezret egy második késre?

Neked mindenesetre kellemes válogatást, kíváncsian várom (talán mondhatom a többi topiktárs nevében is, hogy várjuk) a fejleményeket!

Szia!
Thomaster

Előzmény: csigani (228)