Veszpremi Creative Commons License 2002.02.18 0 0 237
Biztos sántít az elméletem, de tán valami igazságalapja van. Malysz kicsit nehezen illeszkedik a képbe, mert az o paraméterei csak jó pár év alatt értek be, lehet, hogy most viszont sokáig meg tudja orizni (kialakult alkat)? Nekem úgy tunik mikor ugrik, mint egy kamikaze, bomba módjára zúdul alá és csapódik be. Peterka a sikerek után teljesen lezüllött, nem is indult pár évig, legfeljebb az idényzárón Planicán szedték elo közönségcsalogatónak, hogy a szivem szakadt meg azért az iszonyatos tehetségért, amit elveszve látni fájó volt! Ki feledné, mikor anno Peterka beült a beülore és a combjára csapott kettot, aztán ugrott egy hatalmasat, hogy mindenki csak leste! Most hogy örült a kis sikernek is! Szép színfolt volt az olimpián szerintem, bárcsak mégegyszer tudna nyerni, de szép ajándék lenne neki, aki így újra fel tud állni, legyozve önmagát is. Talán csapat 3. hely kijön nekik! Az alkohol áldozata lett Jaroslav Sakala is, akinek még valami csempészés ügye is lett, és nem is sikerült visszatalálnia, pedig próbálkozott.

De nézzünk a jövobe! A csapatra a szlovének is tényezové válhatnak, Kranjec, Peterka, Zonta, Fras. Jó verseny legyen! Valahogy az olimpia szakmailag nem olyan értékes, mint egy világbajnokság!

Lindtröm most önmagát cáfolta, t.i. o tipikus repülo, így nem egészen értheto a mostani szereplése, persze az paraméterei még változnak. Ezek szerint elég dinamikus is. Szakmailag semmit sem lehetett megtudni a közpsáncról, de mintha azt mondták volna, hogy nagyon nehezen ugorható sánc volt az, talán rövid az asztal, v. fene tudja az okát.

Tippem csapatra: 1. GER, 2. AUT 3. FIN 4. SLO. De bármi más is lehet, SLO lehet 3. is, és nyerhet az elso 3 bármelyike. Jó verseny legyen! Ha a nagysán egyénit összeadjuk (Lindström szorozva 2-vel), akkor ez lett volna: 1. GER 965 2. AUT 947,6 3. FIN 927,9 4. SLO 926! 5. JAP 878,7 (Kasai x 2)

Kicsit odébb van még, de hamar itt lesz: Planica! Nem jöttök? Jó buli mindig. Most mi lesz majd ott, Hannawald, Malysz, Ammann tüzijáték, és a többiek... 230 méter? Ünnepelni a sztárokat és elsiratni az évadot.

Előzmény: Ciani (234)