Sóhivatal Creative Commons License 2002.02.19 0 0 165
nightlife!
Itt az a baj, hogy a Fidesznek nem csak a kampánya mocskos, hanem ők maguk is azok.
A teljesíthetetlen ígérgetések a mostani kampányban is megjelennek állandó jelleggel, de ezekből is elegünk van!!! Tele van a farzsebünk, meg a hócipőnk az ilyen ígéretekből.
Hány méter, nem is kilométer autópályát adtak át?
...??? Persze azt is közbeszerzés nélkül!
Milyen nemzeti színházat építettek? És mennyiért?
Olyat építtettek, hogy az megfelel a XIX. századi követelményeknek. Hol? Miből? Ráadásul oda, ahol van, minek??? A Nemzeti Színháznak a legjobb helye ott lett volna a Deák téren, de az derogált a Fidesz kormánynak, hogy mivel azt az MSZP-SZDSZ kormány jelölte ki a Fővárossal egyetértésben és valóban a legjobb helyen. Hát ott nem épülhetett, inkább Orbán Viktor csinált belőle Nemzeti Gödröt, színház helyett jóval több pénzért.

Arról nem beszél a kampánybeszédeiben a Fidesz, hogy Orbán Viktor igényt támasztott csaknem 4 évvel ezelőtt saját lakhelyként az Iparművészeti Múzeumra. Csak akkor olyan ellenállás következett be ez ellen a gondolat ellen, hogy kénytelen volt megelégedni a mindenkori miniszterelnöki rezidenicával, de természetesen szüksége volt még a Ferenc József császár étkészletének elkészíttetésére is néhány millióért közpénzből.

Mostanában nem beszélnek már az ún. „megfigyelési ügyről” sem, pedig komoly munkát feccölt bele nemcsak Kosztolányi Dénes pitonos szakértő, hanem az egész Miniszterelnökségi Hivatal a kormánnyal együtt. De remélem azért már tudják Deuts Tamás vagy Pokornyi Zoltán nagymamájának a nevét.

Azt viszont még mindig nem lehet tudni, hogy mi lett azzal az 52 milliárddal, ami 1998-ban még rendelkezésre állt a nyugdíjak 1999-es emelésére. Azt sem lehet tudni, hogy mi lett az ún. méltányossági nyugdíjemelésekre fenntartott milliókkal. Kicsoda Josif Toth? Kicsoda Kaya Ibrahim? Meg azt sem, hogy miért van még jelenleg is 120 ezer éhező gyermek az országban?
Miért fagyhatnak meg az utcán hajléktalanok?
Túlságosan hosszú a lista a megválaszolatlan kérdésekről.

De végül: miért nem számolt be ezekről is a miniszterelnök az országértékelésben?

Nem felejtünk! Ennyi disznóságot nem is lehet elfelejteni!