Törölt nick Creative Commons License 2002.03.18 0 0 142
Köszönöm a dícséretet :))
A régi TT-s modelleknek inkább eszmei értéke van, mind anyagi. Ha nem muszáj, ne add el. Manapság nagyon fordult a világ, digitális vasútmodellek (kep.tar.hu/matiz :)) ) és a többiek irányába, ezek a régi modellek is szépek, de....szóval jó játék és szép emlék. Ha mégis nagyon meg akarsz szabadulni, vagy egy srác itt a topicon, a valaha kiadott és megjelent, legyártott és kapható TT-s modell megvan neki (ezres nagyságrend, valóságos armada) úgyhogy tőle kell érdeklődni az árfolyamok felől. Nem fog átverni, mint az újságokban hirdető hiénák!

Na, ON-Topic is legyen, igazából a vasútmodellek a mániám, de néhány Bburago és Maisto, meg a nemrég belinkelt Revell 1:18 autómodellem is van. A neten van valami ilyesmi oldal, hogy www.tar.hu/album18 , ott vannak eladó modellek, onnan van a Revell Mercedesem is. Szerintem sokkal szebb, mint a Maisto vagy a Bburago, bár ez utóbbi manapság már szebb autókat hoz ki mint régebben.

Más: reggel az egyik Shell shopban láttam pár mini (kb 1:87) autót, számomra ismeretlen gyártótól. Nagyon szépek voltak, rendesen meg voltak csinálva. Sajna a gyártó nevére nem mlékszem....valami CARizé volt...