Törölt nick Creative Commons License 2002.03.18 0 0 31
Kedves Adept,

Nem akarom megvétózni a hited.

"Nem értek veled egyet... Érzésem szerint nagyon sarkosan kezeled a dolgot."

KI vagyok én, hogy a hasamra ütve egy x könyvet olvasva kijelentsem, mától gyógyítok, az angyalok segítségével (akiket UGYANÚGY KÖT a karmájuk, mert bizony nekik is van, és nem látnak mögéje), áthágva a karma törvényét? Istent nem látva, ŐT személyesen nem átélve, csak úgy, mások sorsába beleavatkozva, karmájukat összeszőve az enyémmel?
:)
Hát nem mondom. Jobban járok. Majd ha isten ide áll elém, meggyőz arról hogy Ő AZ, és engedélyezi, megadva a kereteket, akkor talán.
:)
()

"Amit leirtál az a Krisztus előtti, Törvény időszakára vonatkozik...
De ma már a Kegyelem időszakában élünk."

Ezt nem tudom honnan vetted. MINDIG is kegyelem korszaka volt, ezelőtt is, ezután is. A karma törvénye mit sem változott az idők során. (Szerintem ha megtörtént volna, már rég nem volna fizikai szinten lélek.)
Isten ugyanúgy hatja át a teremtést, mint eddig. Változatlanul szeret mindenkit, és változatlanul elküldi a Mestereket, Jézus előtt és után is. Maximum annyi lehet a "kegyelem időszakából" jellemző, hogy többen találnak RÁ (Mesterre), és Ő egyre több embert szabadít meg karmájától. DE a törvény ugyanolyan érvénnyel működik, mint eddig. A Mester átveszi a karmát, és kiegyenlíti helyettünk. VALAKINEK KI KELL EGYENLÍTENIE, ha másnak nem, akkor a Mesternek. Talán ezt nevezném én kegyelem korszakának. Igen. De a karma törvénye nem változott egy bitet sem.
Persze ez csak az én véleményem. Érvelhetünk is..
:)

Előzmény: Törölt nick (30)