Logan Grimnar Creative Commons License 2002.04.10 0 0 213
Tények : a te "tényeid" 100%a olcsó hazugság vagy részigazság ( professzor esete a kabátlopással, remélem ismered ), ilyet én is bármikor tudnék írni az MSZP-ről, nem nagy kunszt.(erre most példát is szolgáltatok : Kovács László tegnap a köztársaság téri pártszékház előtt céklaveres arccal szidta a jobboldali választók qrva anyját és gulággal fenyegetett ha minndenki nem szavaz rájuk 21-én, és közben többször fejhangon felrikoltott : "miép", "halál", "ártány", "náci" szavakat ismételgette, miközben balszeme kidülledve kiesett és összekente a kabátját vele...)
Idézetek : dettó. ( példa : a máriapócsi gyengénlátó kisgyermekek részére szakosodott óvodában az óvónéni a következő szavakkal azzal fenyegette meg a kicsiket, a szomszédom körösztanyja saját fülével hallotta : " ha a Fidesz nyer, akkor jön a Kövér Laci és mindenkit felakaszt és megstrigáz ! " )
tettek : a te elmebeteg tetteid legfeljebb azok zavarnak. Ha ez az index egy kicsit is adna magára, akkor már a moderátorok rég kitiltottak volna innen téged.
Előzmény: prenotalis (211)